Prof.Dr.Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: "EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVE" Toplumsal erdemi yakalamış, ahlaki kuralları benimsemiş, İslam düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, dünya ve ahiret dengesini kurabilen; kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendiren, yaşanan hayatı yorumlayan, problemlere çözüm üreten, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu eğitim yaklaşımlarıyla öğrenen ve öğreten; mesleki, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz olarak okuyan, düşünen, eleştiren; insana, düşünceye, özgürlüğe, tevhide, adalete, ahlaka ve doğru olan kültürel mirasa saygı duyan; doğru bilgi, doğru inanç, doğru düşünce ve erdemli davranışlara ve takım ruhuna sahip, işbirliğine açık, görev ve sorumluluklarının farkında olan; kendini yenileyip geliştiren, taassup ve bağnazlığı olmayan; dil, renk, ırk, coğrafya ve mezhep farklılığını bir zenginlik olarak gören, ümmetçi bir din anlayışına sahip ve bunun yayılmasına katkıda bulunan, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: Mesleki Yarışmalarda İl Dereceleri

Saatler: 07.50-11.50 12.40-15.30
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Öğrenci Servisleri Okula Gelmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 9.Sınıf 327-488 10.Sınıf 337-420 11.Sınıf 242-371 112.Sınıf 310-470
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Basketbol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi, Tekvando, Karate, Bisiklet, Ayak Bilardo, Langırt, PS4, Dart, Okçuluk
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: "Balıkları İncitme, Bisikletten Vazgeçme" GSB Proje, Sarmaşık Projesi, "Bilimler Tarihinin Zirvesine Yolculuk" GSB Proje, E-Twinning Projesi, Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi

WEB - https://erbakan.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mah. Fahreddin Paşa Bulvarı 15/E Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü Haliliye/ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Merkez

Ulaşım Özel Araç, Okul Öğrenci Servisi ve Toplu Taşıma Araçları İle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 KM.